In Nederland komt inbraak en diefstal in woonhuizen, bedrijven en winkels maar al te vaak voor. In veel gevallen is er sprake van een zogenaamde gelegenheidsinbraak of diefstal. Daarbij ontstaat niet alleen veel schade en financieel verlies, maar het is ook een enorme emotionele gebeurtenis. Niet alles wat er gebeurt en gestolen wordt kan door een verzekering worden vergoed.

Een betrouwbare beveiligingsinstallatie in combinatie met een goede installateur zorgt ervoor dat u zich zo goed mogelijk kunt wapenen tegen inbraak en diefstal.Continuïteit en een veilig gevoel zijn belangrijke aspecten geworden in het dagelijkse leven. Vanaf 1 januari 2009 zijn wij erkend BORG technisch Beveiligingsbedrijf en brengen wij elektronische én bouwkundige maatregelen aan in alle risicoklassen. Als zowel de alarminstallatie als de bouwkundige beveiligingsmaatregelen aan de eisen voldoen, verstrekken wij een BORG beveiligingscertificaat. Met dit certificaat kunt u bij de meeste verzekeraars korting krijgen op uw inboedelverzekering.

NCPerkend

Wij bieden u een compleet beveiligingspakket op het gebied van:

  • inbraaksignaleringsinstallaties
  • toegangscontrolesystemen 
  • intercomsystemen 
  • camerabewakingssystemen

Wij verstrekken u informatie, geven advies, brengen offerte uit en leveren en installeren een passende beveiligingsinstallatie en bieden u hiervoor tevens een onderhoudscontract aan. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.